Сьогодні: 18 серпня 2019
Політика у сфері якості PDF Друк e-mail
Дата створення: Середа, 06 жовтня 2010, 02:00

Політика у сфері якості

Головною метою діяльності ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" є забезпеченнязахисту життя та здоров'я людей, їх майна, охорони навколишнього природного середовища, захисту інтересів держави, споживачів, виробників і постачальників будівельної продукції та послуг шляхом проведення робіт з оцінки відповідності, придатності  до застосування у будівництві, у тому числі шляхом сертифікації матеріалів, виробів та конструкцій, систем управління, а також  проведення випробувань.

Керівництво ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" визначило основні напрями політики в сфері якості, а саме:

1. Підвищення задоволеності:

– виробників, постачальників та споживачів будівельної продукції, відносно якої проводяться роботи з підтвердження відповідності;

– власних працівників на підставі виконання Колективного договору;

– субпідрядників з сертифікації продукції (товарів) і послуг.

2. Забезпечити впевненість замовників, споживачів, керівництва та свого персоналу, а також інших зацікавлених сторін, у тому, що вимоги до якості задовольняються, підтримуються належним чином і відбувається постійне її поліпшення.

3. Принцип залучення всіх працівників, в межах їх відповідальності, до проведення робіт з підтвердження відповідності згідно вимог СУЯ підприємства, до розвитку та вдосконалення діяльності  ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР".

4. Керівництво ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" дотримується сталої професійної практики і підтримувати високу якість випробовування та калібрування під час обслуговування замовників.

5. Керівництво ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" вимагає з усіх співробітників лабораторії, що беруть участь у проведенні випробовуваннята калібрування, ознайомлення з документацією щодо якості і дотримуватися у своїй діяльності встановленої політики та процедур.

6. Керівництво діє відповідно до регламентних стандартів і постійно поліпшує результативність системи управління.

7.ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" розуміє важливість неупередженості під час виконання своєї діяльності з оцінки відповідності, в тому числі з сертифікації систем менеджменту, регулює конфлікт інтересів і забезпечує об'єктивність своєї діяльності з сертифікації систем менеджменту.

З огляду на системну кризу в будівельній галузі, значні падіння в обсягах послуг з оцінки відповідності – наслідком чого є неповна занятість персоналу, керівництво ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР"  визначило проблему збереження кадрів у 2017 році пріоритетним завданням.

Цілі у сфері якості на 2017 рік

•  Провести запланований інспекційний нагляд НААУ щодо діяльності ВЛ ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР";
  • Провести заходи щодо ознайомлення персоналу з проектом Закону України «Про основні вимоги до будівель та споруд, а також умови розміщення на ринку будівельних виробів, гармонізовані з нормами законодавства Європейського Союзу»;
  • Довести до рівня практичного використання посередницькі послуги між замовником  та уповноваженим представником нотифікованого органу Європейського Союзу з акредитацією по Регламенту ЄС 305/2011, для забезпечення діяльності замовника в процедурах отримання права маркування своєї продукції знаком СЕ Європейського Союзу;
  • Виконати передбачені ООВ моніторинги процесів, функцій та задоволеності замовників, субпідрядників та своїх працівників;
  • Залучити нових замовників щодо послуг ДП "НТЦ ОВ "БУДЦЕНТР" з оцінки відповідності.

Директор                                                                     О.Й. Артанов

Останнє оновлення на Четвер, 25 травня 2017, 08:02